Miért épp az Oknoplast

A műanyag nyílászárók piacán immáron több, mint 20 éve működünk. A gyártási forgalom szerint az ágazat 5 legnagyobb gyártói közé tartozunk Európában, a több mint 10 éves stabil piaci jelenlétnek köszönhetően. A megszerzett tapaszatalataink a termékválasztékunkban tükröződik, amely túlmutat a nyílászárók fejlesztésén és gyártásán. A referenciákat és az ajánlásokat a további előrehaladásunk kulcsaként kezeljük, ezért különös hangsúlyt fektetünk az ügyfélelégedettségre a vásárlás minden egyes szakaszában - a kiválasztástól és tanácsadástól kezdve, egészen a pontos beszerelésig. A termékek minőségét három síkon értelmezhetjük - neves gyártók elemei alkotják, esztétikai kidolgozottságuk a részletekre is ügyel és folyamatosak innovációk a saját R&D-nek köszönhetően.

Tapasztalat

 • 0

  mintabolt 9 országban

 • 0

  év tapasztalat

 • 0

  elégedett ügyfél

 • 0

  legyártott ablak

Tartósság és hőszigetelés

A termékei használati tulajdonságait a saját laboratóriumunknak és a kidolgozott belső minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően ellenőrizzük. A legjobb alkatrészbeszállítókat választjuk. A németországi VEKA cég A osztályú profiljai, a zárt keretben lévő horganyzott merevítések, a Maco vagy a Winkhaus ablakvasalatok és a saját fejlesztésű innovatív hőszigetelő üvegek – ezek az ablakaink értékeit meghatározó főbb aspektusok. Mi így értelmezzük a minőséget.

Formaterv

Az ablakokat a belső tér dekorációjaként értelmezzük. Odafigyelünk minden részletre. Szabadalmaztatott dizájnmegoldásokat hozunk, amelyek máshol nem lelhetők fel. A gyártási folyamatban nagy hangsúlyt fektetünk a pontos kivitelezésre, például a cérnavarratokra a színes nyílászáróknál. Az egységességet a kiegészítők teszik még tökéletessebbé - az alumínium kilincsek, vagy a speciálisan az Oknoplast számára kifejlesztett vasalatok.

A formatervi újjítások ideális példája a ColorFULL, ami az ablakokat új méretekkel ruházza fel. A technológiának köszönhetően famintázatú fóliával látjuk el e nyílászárók azon részét, amelyek csak a nyitás után válnak láthatóvá. Ez a mi szabadalmaztatott megoldásunk, amit hiába is keresne a versenytársaknál.

Bővebben a ColorFULL ablakokról.

Innováció

A kutási-fejlesztési részlegünk olyan innovációkkal érkezik, amelyek befolyásolják a műanyag nyílászáró piacot. A nyílászárók minden egyes alkotóelemét fejlesztéseknek vetjük alá - kezdve a profil alakjától, a belsejében rejlő elemeken át, egészen az üvegezésig.

Az Oknoplast műhelyéből származó innovációk között ezeket említhetjük:

 • Lekerekített ablakszárny profil a belső tér fel

  A piacon elsőként gyártunk lekerekített szárnyprofilt a belső tér felé, ami megváltoztatta a nyílászárókról alkotott nézetet a belső tér tervezése során.

 • SpaceBlock termikus merevítés

  A Winergetic Premium Passive nyílászárókat aerogéllel egészítettük ki, ami lehetővé teszi a passzívházakhoz történő gyártást.

 • Innovatív 4 Xglass üvegezés.

  A hőszigetelő üvegezés gyártósorunk teszi lehetővé az innovatív rendszerek gyártását. A 4 Xglass hármas üvegezés 4 előnnyel is rendelkezik - nagyobb fényáteresztési tulajdonságok, jobb hang- és hőszigetelés, a nagyobb üvegezett felületek gyártása.